Nærhet til opplevelser

Velkommen til fjells, og ski-eldorado Skeikampen

ski-eldorado

Kombinasjonen av skiløyper på snaufjellet og i skogsterreng, gjør at man kan nyte en skitur uansett vær på et av de mest snøsikre stedene i Norge.

Skeikampen har over 150 km maskinpreparerte løyper, er knyttet
sammen med løypenettet på Gålå og Kvitfjell, og er en del av et større
løypenett i Peer Gynts rike med over 600 km maskinpreparerte løyper.
Lysløype med lys fram til kl. 22 hver dag i sesongen, 1,8 km hver vei, med dobbelt bredde.

Det er også anlagt en lysløype med snøproduksjonsanlegg sentralt på Skeikampen, som blir snølagt så snart temperaturen synker under null. Det er i nyere tid etablert ny skistadion med skiskytteranlegg hvor det også er planlagt rulleskibane sommerstid.

Se info om langrennsnettet

Foto: www.visitskeikampen.no

Skeikampen alpinanlegg

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 20 nedfarter bl.a 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Lys i bakken gir også muligheter for kveldskjøring.

Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen er treningsarena for landslaget i slopestyle, tidlig snø og sikre snøforhold er av stor betydning for at skiforbundet valgte akkurat Skeikampen som arena.

Ønsker man variasjon er det under 30 minutters kjøring til bunnstasjonen på både Kvitfjell og Hafjell. Det er tilrettelagt også for andre aktiviteter som, kanefart, kjelkekjøring i alpinbakken, tur m/hundeslede og snørafting.

Se info om Skeikampen Alpinsenter

Foto: www.visitskeikampen.no

Sommeraktiviteter

Om sommeren kan naturen nytes i flotte omgivelser på alle de merkede stiene i området – enten man velger å gjøre det til fots eller på sykkel.

Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier. Det er blitt en veldig populær sommer-aktivitet på Skeikampen og i den forbindelse kan bl.a Merida Terrengskole og «Bukkerittet» nevnes.

Se info sommeraktiviteter og turkart

Foto: www.visitskeikampen.no

Foto: skeigolf.no

Spill golf på Nordens høyest beliggende golfbane

På Skeikampen kan du spille golf på vår 18 hulls bane med naturgreener opp til 860 meter over havet!

Det er høy kvalitet på banen, gresset vokser godt og det er en naturskjønn opplevelse å spille på den. Den er lokalisert i vakkert seterlandskap og i gåavstand fra alle overnattingsbedriftene på Skeikampen. Banens par er 69.

Det arrangeres sosiale turneringer mange av helgene gjennom sesongen. Det finnes fantastisk gode pakketilbud på kurs, medlemskap og fritt spill på banen.

skeigolf.no

 

Foto: Joakim Mangen • hunderfossen.no

Nærhet til flere opplevelser

Gode fiske- og jaktmuligheter i nærområdet.
Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, bl.a Skei Appartment/Skeistua, Segalstad Seter med dagligvareforretning/Joker som er oppe hver dag.

Innenfor 1 timers kjøring er Hunderfossen familiepark, rafting i Sjoa, Maihaugen, samt Lillehammer by med et rikt kunst og kulturliv.
For mere info se skeikampen.no • visitskeikampen.no • hunderfossen.no • raftingsjoa.no

Foto: www.visitskeikampen.no

Foto: Holly Mandarich